Kiropraktikko Atte Kinnunen Täsmäterveyden toimipisteessä (Helsinki).

Kiropraktikko Atte Kinnunen

Kiropraktikon tärkein tehtävä on mielestäni auttaa asiakasta toimimaan ja voimaan parhaimmalla hänelle mahdollisella tavalla. Vastaanotolla käsitellään ongelmat, jotka estävät häntä saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Meidän modernissa elämänmenossa kehoon kohdistuu jatkuvasti stressiä (fyysistä, kemikaalista ja emotionaalista) ja miten meidän keho pystyy siitä selviytymään vaihtelee. Tämä riippuu meidän elämäntavoista (liikunnasta, ruokavaliosta), elämänasenteestamme ja myös geeniperimästämme. Kun keho ei enää pysty käsittelemään stressitekijöitä alkavat ongelmat. Usein ihmiset ovat antavat pienten vaivojen kasautua ennenkuin hakeutuvat vastaanotolle.

Vastaanotollani jokaiseen hoitokertaan kuuluu tutkimus. Elämässämme ei ole kahta samanlaista päivää ja kehomme ei ole täysin samassa tilassa, joten löydökset eivät ole koskaan samanlaisia kahtena eri vastaanottokerralla.

Olen erikoistunut toiminnalliseen neurologiaan. Vastaanotollani käytän neurologisia, ortopedisia, kiropraktisia testejä sekä tärkeänä osana kehon hyvinvoinnin arvioimista manuaalista lihastestausta.

Varaa aika vastaanotolleni Pirkkalaan tai Tampereelle!


Suomen Kiropraktikkoliiton verkkosivuilta voit tarkemmin tutustua kiropraktiikkaan.